SuperSpetters bij Aqua Moves - Aqua Moves

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SuperSpetters bij Aqua Moves


Het zwembad van Aqua Moves is uitermate geschikt voor kinderen die in een kleine omgeving beter tot hun recht komen dan in de massa van een zwembadcomplex.
SuperSpetters is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact.
Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes twee keer per week zwemles van een gediplomeerd zwemdocent.
Na de periode waarin de kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.
De ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.
Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het KNZB zwemdiploma behalen en zwemvaardig zijn.

Ieder jaar start ik in de maand september met nieuwe groepen. Deze groepen zullen eind juni/begin juli afzwemmen, de zwemlessen worden op de woensdag- en vrijdagmiddagen gegeven + de maandag- en donderdagmiddagen. De groepen van 2019, 2020 en 2021 zijn inmiddels volgeboekt! U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor de reservelijst. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding! Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00.

Kosten SuperSpetter KNZB zwemlespakket totaal € 1.195,- (op basis van de gestelde 10 maanden). U mag in 4 termijnen betalen (€ 310,- per termijn, dan wordt het lesgeld iets meer) Het KNZB diploma is een diploma dat qua veiligheid en eisen aansluit bij het C-diploma.

Meer informatie kunt u vinden op www.superspetters.nl.
Heeft u interesse in SuperSpetters? Stuur dan een bericht via het contactformulier.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu